ΚΑΣΤΡΟ ΑΓΓΕΛΙΚΗ
Παραδοσιακός Ξενώνας
Καρδαμύλη 24022, Μεσσηνίας
Τηλ   +30 27210 73226
Φαξ   +30 27210 73226
Κιν     +30 697 347 0561
Email: info@kastro-aggeliki.gr
 

ΚΑΛΩΣ ΟΡΙΣΑΤΕ


Σας καλωσορίζουμε στο Κάστρο Αγγελικής στην πανέμορφη Καρδαμύλη, ένας παραδοσιακός πέτρινος ξενώνας που λειτουργεί περισσότερα από 30 χρόνια. Το Κάστρο Αγγελικής σας περιμένει για να σας προσφέρει υπηρεσίες και ανέσεις σχεδιασμένες να σας χαρίσουν ηρεμία και χαλάρωση.

Η διαμονή στο Κάστρο Αγγελικής σας δίνει την δυνατότητα να κολυμπήσετε στα κρυστάλλινα νερά της Μεσσηνιακής θάλασσας και να ανακαλύψετε την απαράμιλλη ομορφιά της Μάνης μέσα από περιπάτους σε πετρόχτιστα καλντερίμια και περιηγήσεις στο φαράγγια του Βυρού, του Ριντόμου και των παραδοσιακών πέτρινων μονοπατιών.

Η Καρδαμύλη, με τις πεντακάθαρες παραλίες της, τα πετρόκτιστα αρχοντικά της και τα γραφικά της καταστήματα, είναι σίγουρο ότι θα σας αποζημιώσει για την επιλογή σας ως προορισμό διακοπών και χαλάρωσης. Ο συνδυασμός του φυσικού κάλλους και της ζεστής φιλοξενίας που προσφέρει το Κάστρο Αγγελικής θα συμβάλλουν στην ολοκλήρωση μιας μοναδικής, αξέχαστης εμπειρίας.

Μπορείτε επίσης να απολαύσετε τοπικές σπεσιαλιτέ στην παραδοσιακή μας ταβέρνα Το Κάστρο που βρίσκεται στη είσοδο του χωριού, μέσα στον ελαιώνα μας με θέα την θάλασσα. Τα πιάτα μας μαγειρεύονται με προϊόντα δικής μας παραγωγής, όπως ελαιόλαδο, λαχανικά και κρέας. Τα παραδοσιακά τοπικά χαρακτηρίζονται από απλότητα αναδεικνύοντας τη μοναδική γεύση των τοπικών προϊόντων.